Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ένα γράμμα γεμάτο αγάπη!Μας επισκέφτηκε χθες μια κυρία κρατώντας τσάντες στα χέρια της γεμάτες πράγματα για τα παιδιά που μεγαλώνουμε. Αφού μιλήσαμε για τα παιδιά και το έργο μας, την ευχαριστήσαμε και η κυρία έφυγε Χαμογελαστή. Ανοίγοντας τις τσάντες για να τακτοποιήσουμε τα πράγματα, ανακαλύψαμε ένα γράμμα! Το ανοίξαμε, το διαβάσαμε και θελήσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας:
«Αγαπημένα παιδιά του Χαμόγελου,Σας χαρίζω αυτά τα ρουχάκια για να ολοκληρώσω την καλή πράξη που έκανε μια γλυκιά κοπέλα και σ’ εμένα. Πριν να γεννήσω το αγοράκι μου ήμουν απελπισμένη γιατί δεν είχα ρουχάκια να ντύσω το μωράκι που θα έρχονταν στον κόσμο, ούτε λεφτά για να αγοράσω. Ο Θεός βοήθησε και η Ελένη που δεν με ήξερε και έμενε στην Αγγλία βρέθηκε στο δρόμο μου και μου χάρισε όλα αυτά τα ρούχα και άλλα τόσα που τα φοράει ακόμη ο γιος μου. Με την προϋπόθεση να τα δώσω και εγώ με τη σειρά μου στο Χαμόγελο του Παιδιού! Αυτό κάνω λοιπόν!
Με πολλή αγάπη Ελένη-Γιάννης/Μαρία-Αχιλλέας»
Με το που το διαβάσαμε, όλοι σκεφτήκαμε το ίδιο πράγμα: Πόσο δίκιο είχε ο μικρός μας ιδρυτής όταν είπε: «Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε»!
Διαβάστε όλα τα ΝΕΑ μας στο παρακάτω link--->http://www.hamogelo.gr/19.1/Nea


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου