Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Κοζάνη: Προσπάθεια ανεύρεσης πιθανού δότη μυελού των οστών για 24χρονηΑγώνα δρόμου για την ανεύρεση πιθανού δότη μυελού των οστών για 24χρονη κοπέλα , κατοίκου της  περιοχής Τσοτυλίου στην Π.Ε Κοζάνης, που χρήζει άμεσης ανάγκης έχει ξεκινήσει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα ζωής», ενώ συνδράμουν και οι αιμοδοτικοί σύλλογοι Σιάτιστας και Γαλατινής με ξεχωριστές εθελοντικές λήψεις σήμερα και αύριο.

Ήδη έχουν συλλεγεί 300 δείγματα από Τσοτύλι και Νεάπολη και απώτερος στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των δειγμάτων για την δημιουργίας μιας  δεξαμενή με πιθανούς δότες που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από μυελό των οστών.

Οι προγραμματισμένες δειγματοληψίες σιέλου  θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Απριλίου έχει στο γραφείο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης από τις 10.30 το πρωί έως τα 2.30 μετά το μεσημέρι.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας διοργανώνει την εθελοντική λήψη το Σάββατο 2 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στο ΚΑΠΗ Σιάτιστας, και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Γαλατινής την ίδια ημέρα (Σάββατο 2 Απριλίου 2016), γίνει στο ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου