Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Για «ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ CHAMPIONS LEAGUE» μίλησε ο έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης των Δελφινιών Πτολεμαΐδας κ. Λευτέρης Πανταζής

Το τουρνουά παίδων που διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα το προηγούμενο σαββατοκύριακο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στις συμμετέχουσες ομάδες. Σε αυτό δοκιμάστηκε για πρώτη φορά το καινούριο σύστημα χρονομέτρησης, το οποίο είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές της παγκόσμιας ομοσπονδίας (FINA).

Για το τουρνουά μίλησε στην pisina.net ο έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης των Δελφινιών Πτολεμαΐδας κ. Λευτέρης Πανταζής:«Όταν έχεις ένα τόσο όμορφο
και λειτουργικό κολυμβητήριο, – το οποίο προσπαθούμε κι εμείς να διατηρούμε στην καλύτερη κατάσταση και να το αναβαθμίζουμε – πρέπει να προσφέρεις υψηλού επιπέδου διοργανώσεις. Δε θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά τηρήθηκε όλο το πρωτόκολλο όπως το είχαμε σχεδιάσει. Ήταν διοργάνωση επιπέδου Champions League. Γινόταν παρουσιάσεις των ομάδων με τα ονόματα των αθλητών να φαίνονται στον φωτεινό πίνακα, όπως και τα εμβλήματα των ομάδων. Είχαμε διεθνή διαιτητή στους αγώνες, τον κ. Σπανούδη, καθώς και γραμματεία από την ΚΟΕ. Σε αυτό το τουρνουά δοκιμάστηκε για πρώτη φορά το καινούριο σύστημα χρονομέτρησης, το οποίο πληροί όλες τις προδιαγραφές της FINA. Δόθηκαν σε όλες τις ομάδες αναμνηστικά έπαθλα. Παίκτης του τουρνουά ψηφίστηκε ο Μάξιμος Μαντζουρίδης του Ηρακλή που ήταν μικρότερος ηλικιακά, ενώ καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Νίκος Κωνσταντινίδης από τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας».


«Θέλουμε μεγάλες διοργανώσεις»

Το κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας διαθέτει όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και για τους ανθρώπους της πόλης είναι πρόκληση η διοργάνωση μεγάλων event: «Έχουμε ήδη διοργανώσει ένα final-4 και φέτος η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας μας έκανε την τιμή να μας δώσει τους χειμερινούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης Βορείου Ελλάδας, καθώς και ημερίδες κολύμβησης. Στις 10-11 Δεκεμβρίου έχουμε τους καθιερωμένους Πτολεμαϊκούς Αγώνες κολύμβησης για προαγωνιστικές κατηγορίες, ενώ για τις αγωνιστικές κατηγορίες αυτοί θα διεξαχθούν το καλοκαίρι ως μέρος της προετοιμασίας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα», δηλώνει ο κ. Πανταζής.

H ομάδα παίδων των Δελφινιών, νικήτρια του τουρνουά

«Ανοικτοί σε όλους τους αθλητές»

Μιλώντας για το νέο υπερσύγχρονο σύστημα χρονομέτρησης ο κ. Πανταζής τόνισε: «Πλέον με το νέο σύστημα χρονομέτρησης, το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις της FINA οι Έλληνες κολυμβητές έχουν την δυνατότητα να καταγράφουν στην Πτολεμαΐδα τις επιδόσεις τους, αντί να πηγαίνουν στο εξωτερικό. Είμαστε ανοικτοί σε όλους τους αθλητές και σε όλους τους συλλόγους. Το σύστημα χρονομέτρησης θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στους πτολεμαΐκούς αγώνες και στους αγώνες της τεχνικής κολύμβησης».

«Ο κόσμος αγκαλιάζει την προσπάθεια»

Μιλώντας για τον σύλλογο των Δελφινιών Πτολεμαΐδας ο κ. Πανταζής σημείωσε: «Μπορεί να είμαστε μία ορεινή πόλη, αλλά ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τις προσπάθειες του συλλόγου. Διαθέτουμε τμήματα σε υδατοσφαίριση, κολύμβηση, συγχρονισμένη, τεχνική και δίνουμε την δυνατότητα εναλλακτικών επιλογών στον κόσμο της πόλης. Έχουμε επίσης τμήμα Aqua Aerobic, καθώς και Baby Swimming».

Τέλος ο κ. Πανταζής ευχαρίστησε τους χορηγούς που στήριξαν αυτήν την διοργάνωση, ενώ τα σχόλια για το τουρνουά από τις υπόλοιπες ομάδες ήταν ιδιαιτέρως θετικά όπως μπορείτε να δείτε εδώ

Ο πρόεδρος των Δελφινιών Πτολεμαΐδας κ. Κατσίνας Χρήστος, με τον προπονητή των Δελφινιών κ. Μιλτο Ελευθεριαδη και τον προπονητή του Πύρρου Ιωαννίνων κο Μιχάλη Λώλη λίγο μετά την απονομή των αναμνηστικών μεταλλίων στους αρχηγούς των ομάδων.


Θοδωρής Νταλαγιώργος
πυγή: http://www.pisina.net


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου